Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ηλεκτρονική επιστολή στον Π. Καμμένο να σταματήσει την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το όνομα των Σκοπίων.

Ηλεκτρονική επιστολή στον Π. Καμμένο να σταματήσει την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το όνομα των Σκοπίων.
Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, στέλνετε ηλεκτρονικό μήνυμα στον κ. Παναγιώτη Καμμένο καλώντας τον να εμποδίσει με τον μοναδικό τρόπο που του απομένει, την υπογραφή της συμφωνίας με τα Σκόπια.

=========ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ===============
Αξιότιμε κ. Καμμένε,
το 2014 είπατε δημοσίως τα εξής:
«Ενώπιον και Θεού και λαού, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε η εγγύηση ώστε κανένας Σαμαράς, κανένας Βενιζέλος, αλλά και κανένας Τσίπρας να διαπραγματευτεί το όνομα της ΜακεδονίαςΗ Μακεδονία είναι ελληνική και δεν δεχόμαστε ούτε γεωγραφικό προσδιορισμό. Δεν μπορούν να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας δίνοντας παράταση ζωής σε μία κυβέρνηση που έχει δώσει ανοιχτή εντολή στον κ. Νίμιτς τα Σκόπια να ονομαστούν Βόρεια Μακεδονία. Ο ελληνικός λαός σύσσωμος πρέπει να απαιτήσει εκλογές τώρα. Να φύγει η κυβέρνηση που παραδίδει τα ιερά και τα όσια της πατρίδος, χωρίς καν να ρωτήσει τον ελληνικό λαό
Αν φαίνεται και σε σας απίστευτο, δείτε και το βίντεο
Η μόνο διέξοδος να περισωθεί κάτι από την αξιοπρέπειά σας είναι να ρίξετε την κυβέρνηση ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ώστε να αποτραπεί η γέννεση νομικών αποτελεσμάτων για την χώρα από την επικείμενη υπογραφή του πρωθυπουργού την Κυριακή στις Πρέσπες.

=========ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ===============
(Εάν πατήσετε υποβολή, θα σταλθεί αυτούσια η παρούσα ηλεκτρονική επιστολή στο γραφείο του κ. Καμμένου.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου